Hoe kunnen we u van dienst zijn?Antrada Parking, De specialist in parkeren.
Professionele parkeergaragedienstenHier staan enkele voorbeelden van diensten die wij aan onze klanten leveren. Heeft u een vraag maar vindt u het antwoord niet direct? Bel of mail ons dan, waarschijnlijk hebben we toch een oplossing.

Neem contact met ons op om uw wensen aan ons voor te leggen.

.

ToegangGecontroleerde toegang. Gemak voor wie naar binnen mag en veilig voor wie binnen staat. Eenvoudig te beheren. De combinatie van een snelle garagedeur en slimme camerasystemen Maken het compleet. Wilt u een betaalsysteem toevoegen? Wilt u kentekenherkenning of toegang via de mobiele telefoon? Wij leveren en installeren. Graag leggen wij u de mogelijkheden voor en horen wat er bij u past.
Veilig en schoonEen opgeruimde frisse garage is een veilige garage.  Fris schilderwerk en dimbare led-verlichting dragen daar aan bij en verlagen de stroomkosten.

Het vraagt  om continue aandacht van gebruikers, het schoonmaakbedrijf en onderhoudspersoneel.

Een huismeester kan al met met een uur per week ervoor zorgen dat het ook netjes blijft. Hij signaleert, rapporteert en voert kleine reparaties zelf uit, ongewenste spullen worden gemerkt en verwijderd.

Antrada heeft al deze expertises in huis. Wij kunnen u ondersteunen om te zoeken naar de beste mix.

Onderhoud en reparatiesNiet alleen de toegangspoort heeft periodiek onderhoud nodig. Ook brand, ventilatie, noodverlichting en pompen vragen aandacht. Deze systemen moeten werken, zeker in geval van calamiteiten, voor uw veiligheid en voor de aansprakelijkheid/verzekering.

Storingen wilt u snel laten oplossen. Een haperende garagedeur geeft veel ergernis, een defecte CO2 installatie is levensgevaarlijk. Vaak wordt het onderhoud nog gedaan door partijen die vanuit de bouw aan de garage verbonden zijn.

Hoe zitten uw contracten in elkaar? Welke servicelevels passen bij u? en betaalt u niet teveel?

Welke diensten leveren wij?

Hulp bij storingen
98%
0%
Onderhoud en kleine reparaties
80%
0%
Schoonmaak diensten en huismeester
46%
0%
Digitale toegangssystemen en speedgates
71%
0%
Ledverlichtiing en laadpalen
85%
0%
Camera, detectie en sloten
74%
0%
Coating vloeren betonreparatie en schilderwerk
30%
0%
vrijblijvende survey in de garage
99%
0%
Brand- CO2-detectie, ventilatie en pompen
38%
0%
Overige beheersvragen
6%
0%
Phone: 0786999586
2952BJ Alblasserdam
Lorentzweg 11
Minimum 6 characters